Rudeniški gėrybių receptai: 5 patiekalai iš rudens gėrybių.
Sveiki, mieli maisto mėgėjai! Rudenėlis gausiai dovanoja mums savo gėrybes, o tai reiškia tik vieną dalyką - laikas mėgautis skaniu maistu iš rudens gėrybių. Šiame įraše dalinsimės trijų nepakartojamų receptų rinkiniu, kurie leis jums praleisti šį sezoną su džiaugsmu virtuvėje.
Mūsų pirmas pasiūlymas - obuolių pyragas, kurio kepimo forma taps jūsų naujuoju draugu. Pridedame gėrybes iš šio rudens derliaus: obuolius ir moliūgus. Iškepkite jį įkišę kepimo skardą, o jūsų virtuvė pripildys magiškos cinamono aromatos.
Taip pat atradome būdą, kaip su moliūgais ir obuoliais sukurti skanią ir kiaušinių troškinį. Visa tai sumaišykite dideliame dubenyje ir įberkite į kepimo skardą. Skanūs pakepinimai garantuoti!
O jei norite ką nors pikantiško, tai mūsų trečiasis pasiūlymas - pikantiškos moliūgų sriubos su konservuotais pomidorais. Tai tikras rudeniškų skonių sprogimas.
Visi šie receptai gaminami greitai ir paprastai, todėl netgi patirties stokojantiems šefams tai bus lengva užduotis. O šis pyragas su vaniliniais ledais ir trupiniais taps panašus į tikrąjį rudens skonį!
Tai tik pradžia mūsų kelionei po skanumynų pasaulį. Būkite pasiruošę leisti 30 minučių virtuvėje ir išbandyti visus šiuos nuostabius receptus. Taigi, įkaitinkite orkaitę iki 180°C ir leiskite skonių šventei prasidėti!
P.S. Jei norite daugiau prieskonių ir idėjų dėl šviežių ir skanių rudeniškų receptų, apsilankykite SmagusUžkandis - ten rasite viską, ko jums reikia šiam sezonui. įmaišykite truputėli druskos ir pipirų, cinamoną , įvairias rudeniškas žoleles taipogi nepamirškite naudoti raudoną paprika , cukinijos galima naudoti ir citrinos žieveles Skanaus mėgavimosi!
1 Receptas: Moliūgų Sriuba su Obuoliais
Instrukcijos:
Paruoškite Ingredientus:
Nulupkite ir supjaustykite moliūgus mažais kubeliais.
Nulupkite, išvalykite nuo sėklų ir supjaustykite obuolius.
Nulupkite morką ir svogūną, juos taip pat supjaustykite smulkiais gabaliukais.
Supjaustykite pomidorus.
Pakepinkite Daržoves:
Dideliame puode ant vidutinės ugnies pašildykite šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Įdėkite supjaustytą svogūną ir morką. Troškinkite kelias minutes, kol daržovės pradės minkštėti ir išskleis kvapą.
Pridėkite Moliūgus ir Obuolius:
įdėkite supjaustytus moliūgus ir obuolius į puodą. Gerai išmaišykite su troškintomis svogūnu ir morka.
Pagardinkite ir Prieskoniaukite:
Pagardinkite mišinį druska, pipirais ir šiek tiek cinamono pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai lygiai pasiskirstytų.
Virkite su Daržovių Sultiniu:
Supilkite daržovių sultinį taip, kad jis padengtų visas daržoves. Užvirkite mišinį.
Sumažinkite Ugnį ir Virkite:
Kai sriuba pradės virintis, sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite puodą ir leiskite virti maždaug 20-25 minučių arba kol moliūgai ir obuoliai taps minkšti.
Smulkinkite Sriubą:
Naudodami stačiakampi maišytuvo arba stalo maišytuvo (atkreipkite dėmesį, kad daržovės yra karštos) atsargiai sumalkite sriubą iki gausaus ir kreminio tirštumo.
Reguliuokite Tirštumą:
Jei sriuba yra per storos, galite pridėti šiek tiek daugiau daržovių sultinio ar vandens, kad pasiektumėte norimą tirštumą.
Skanumyno Ragavimas ir Prieskoniavimas:
Ragaukite sriubą ir pagal skonį papildomai pagardinkite druska, pipirais ar cinamonu.
Patiekite Karštą:
Jei reikia, sriubą pašildykite ir patiekite karštą. Galite užpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus arba padėti šaukštą grietinės, jei norite.
Mėgaukitės savo namų gaminta Moliūgų Sriuba su Obuoliais, skania ir šiltinančia rudens sriuba!
Instrukcijos:
Paruoškite Ingredientus:
Nulupkite, išvalykite ir supjaustykite obuolius plonomis juostelėmis arba smulkiais kubeliais.
Nulupkite ir sutarkuokite morkas ant smulkių trintuvų.
Paruoškite Medaus Padažą:
Vidutiniame dubenyje sumaišykite šaukštą medaus su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Prieskoniaukite medaus padažą druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad visi ingredientai būtų sujungti.
Sumaišykite Salotas:
Dubenyje sumaišykite supjaustytus obuolius ir sutarkuotas morkas.
Padažuokite Salotas:
Supilkite paruoštą medaus padažą ant obuolių ir morkų. Gerai išmaišykite, kad padažas lygiai padengtų visas daržoves.
Patiekite Šaldytas:
Palikite salotas šaldytuve apie 15-20 minučių, kad skoniai gerai susipintų ir salotos pravėstų.
Patiekite Šviežias:
Prieš patiekiant, dar kartą gerai išmaišykite ir patiekite šviežias.
Šios Obuolių ir Morkų Salotos su Medaus padažu bus puikus pagrindas jūsų sveikam maistui ir lengvam užkandžiui. Skanaus valgymo!
Instrukcijos:
Paruoškite Ingredientus:
Nulupkite pomidorus ir supjaustykite juos mažais gabalėliais.
Nulupkite, išvalykite nuo sėklų ir supjaustykite moliūgus mažais kubeliais.
Išvalykite ir supjaustykite svogūną.
Sutarkuokite Špinatus:
Švariuose špinatais sutarkuokite špinatus.
Sutarkuokite Daržoves:
Dideliame puode ant vidutinės ugnies pašildykite šaukštą alyvuogių aliejaus.
Įpilkite sutarkuotą svogūną ir troškinkite keletą minučių, kol svogūnas taps stiklinis.
Pridėkite Pomidorus ir Moliūgus:
Įpučkite sutarkuotus pomidorus ir moliūgus į puodą su svogūnu. Gerai išmaišykite.
Pagardinkite ir Prieskoniaukite:
Pagardinkite daržoves druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai lygiai pasiskirstytų.
Virkite su Vandens Sultiniu:
Supilkite vandens sultinį taip, kad jis padengtų daržoves. Užvirkite mišinį.
Sumažinkite Ugnį ir Virkite:
Kai sriuba pradės virintis, sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite puodą ir leiskite virti maždaug 15-20 minučių, kol daržovės taps minkštos.
Pridėkite Špinatus:
Paskutiniame virimo etape pridėkite sutarkuotus špinatus ir leiskite jiems nudžiūti keletą minučių, kol suplyšus.
Patiekite Karštą:
Patiekite sriubą karštą, galite šiek tiek pašildyti prieš patiekiant.
Mėgaukitės šia sveika ir skanu Pomidorų ir Moliūgų Sriuba su Špinatais, kuri puikiai tinka šaltiems rudens vakarams! Skanaus valgymo!
4 Receptas: Moliūgų ir Obuolių Troškinys su Vištiena
Instrukcijos:
Paruoškite Ingredientus:
Nulupkite, išvalykite nuo sėklų ir supjaustykite moliūgus mažais kubeliais.
Nulupkite, išvalykite nuo sėklų ir supjaustykite obuolius.
Supjaustykite morką ir svogūną smulkiais gabalėliais.
Pjaustykite vištienos šlaunelės mažais kušiniais.
Pripildykite Puodą:
Dideliame puode ant vidutinės ugnies pašildykite šaukštą alyvuogių aliejaus.
Įpilkite supjaustytą svogūną ir morką. Troškinkite keletą minučių, kol svogūnas taps stiklinis.
Pridėkite Vištieną:
Įpilkite supjaustytas vištienos šlaunelės į puodą. Kepti, kol vištiena pasidengs aukso spalva.
Pridėkite Moliūgus ir Obuolius:
Įpilkite supjaustytus moliūgus ir obuolius. Gerai išmaišykite su vištiena.
Prieskoniaukite ir Pagardinkite:
Pagardinkite mišinį druska, pipirais ir šiek tiek garstyčių pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai lygiai pasiskirstytų.
Virkite su Vandens Sultiniu:
Supilkite vandens sultinį taip, kad jis padengtų visas daržoves ir vištieną. Užvirkite mišinį.
Sumažinkite Ugnį ir Troškinkite:
Kai sriuba pradės virintis, sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite puodą ir leiskite troškinti apie 20-25 minučių, kol visos sudedamosios dalys bus minkštos ir skanios.
Patiekite Karštą:
Patiekite Moliūgų ir Obuolių Troškinį su Vištiena karštą.
Šis šiltas ir skanus Moliūgų ir Obuolių Troškinys su Vištiena puikiai tiks šaltoms rudens dienoms. Skanaus valgymo!
5 Receptas: Morkų ir Pomidorų Makaronai
Ingridientai:
Druska, pipirai, alyvuogių aliejus
Paruoškite Ingredientus:Nulupkite morkas ir supjaustykite jas smulkiais griežinėliais.
Supjaustykite svogūną smulkiais gabalėliais.
Nulupkite pomidorus ir supjaustykite juos mažais gabalėliais.
Virkite Makaronus:Dideliame puode su druskingu vandeniu virkite makaronus pagal gamintojo nurodymus. Nukvaskite juos gerai ir pasilikite šiek tiek virimo vandens.
Paskleiskite Alyvuogių Aliejų:Dideliame keptuvėje ant vidutinės ugnies pašildykite šaukštą alyvuogių aliejaus.
Įpilkite supjaustytą svogūną ir kepinkite keletą minučių, kol svogūnas taps stiklinis.
Pridėkite Morkas ir Pomidorus:Įpučkite supjaustytas morkas į keptuvę su svogūnu. Kepti keletą minučių, kol morkos pradės minkštėti.
Pridėkite Pomidorus:Įpilkite supjaustytus pomidorus į keptuvę ir kepinkite, kol pomidorai suminkštės ir pradės leisti sultis.
Suteikite Skonį:Pagardinkite mišinį druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad skoniai susilietų.
Pridėkite Makaronus:Įpilkite virintų makaronų į keptuvę su daržovėmis. Gerai išmaišykite, kad makaronai būtų padengti daržovėmis ir padažu.
Patiekite Karštą:Patiekite Morkų ir Pomidorų Makaronus su Tešla karštus.
Šis paprastas ir skanus patiekalas tikrai patiks tiek šeimos vakarienei, tiek kaip greitas užkandis. Skanaus valgymo!
Šie autentiški ir maistingi receptai leis jums mėgautis rudens gėrybėmis viso sezoną. Garbingai paruošti ir patiekiami tiek šeimos vakarienėms, tiek ypatingoms progoms. Skanaus valgymo!
Norite daugiau puikių receptų, maisto gaminimo patarimų ir įkvėpimo? Prisijunkite prie mūsų bendruomenės, kurioje dalinamės dar daugiau puikių receptų, patarimų ir įkvėpimo. Sekite mus socialiniuose tinkluose ir užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį, kad nepasimetumėte naujausiose kulinarijos tendencijose!
Mėgaujatės mūsų maisto istorijomis? 📚 Pasinerkite į virtuvę kartu su mumis 🎬"Youtube kanale"! 🎬 🍳 Prenumeruokite " Mūsų skanius kąsnelius", kad gautumėte burnoje tirpstančius vaizdo įrašus, maisto gaminimo patarimus ir gurmaniškas pramogas. Paįvairinkite savo kulinarinę kelionę žiupsneliu vizualinio malonumo! 🎬🌮"