Nemokamos Video pamokos su receptais

Labai skanūs vieno kąsnio užkandžiai: Sumuštinukai, Kurie Nustebins Jus

Skanūs vieno kąsnio užkandžiai: Sumuštinukai, kurie nustebins Jus

Traškūs Krepšeliai su Lašiša ir Mocarelos Sūrio Įdaru

Pasiruoškite savo šventinei stalo puošybai su šiuo nuostabiu užkandžiu vieno kąsnio užkandžių repertuare! Šie krepšeliai su lašiša ir mocarelos sūrio įdaru tikrai įtrauks jūsų šventei ir paliks skonio prisiminimus.

Receptas:

Ingredientai:

  • 150 g lašišos
  • 100 g mocarelos sūrio
  • 10 krepšelių (lavašo, tortilijos arba prancūziško batono)
  • 1 šaukštas majonezo
  • 1 šaukštas grietinėlės
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas svogūnų laiškų
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį (2-3 žiupsneliai)
  • Šviežūs žalumynai papuošimui

Instrukcijos:

1)Pradėkite nuo lašišos paruošimo. Lašišą supjaustykite mažais kąsneliais, suberkite į dubenį ir sutirškinkite majonezu bei grietinėle. Šiame etape galite pridėti druskos ir juodųjų pipirų pagal savo skonį. Šią lašišos užtepėlę galite šiek tiek atvėsinti šaldytuve.


2)Mocarelos sūrį sutarkuokite smulkiais gabalėliais. Pridėkite jį prie lašišos užtepėlės ir gerai sumaišykite.


3)Krepšelius atidžiai įkaitinkite orkaitėje ar keptuvėje su aliejumi, kol jie taps traškūs ir gražiai apskrus.


4)Paruoškite žalumynus garšvinimui, galite naudoti šviežius žalumynus arba svogūnų laiškus.


5)Dabar eikite prie krepšelių su lašiša ir mocarelos sūrio įdaru. Kiekvieną krepšelį užpildykite lašišos ir mocarelos sūrio mišiniu, tada įdėkite šviežius žalumynus.


6)Šiuos traškius krepšelius galite pasiūlyti kaip užkandį šventiniam stalui arba bet kuriai kitai ypatingai progai.

Užkandžiai su Mėgstamais Ingredientais

Šie traškūs krepšeliai su lašiša ir mocarelos sūrio įdaru taps jūsų mėgstamais užkandžiais. Jie puikiai tinka tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniam malonumui. Būkite kūrybingi ir eksperimentuokite su skoniais,galima jeigu perbrangu lašiša ja pakeisti į vištiena ir pridėti prie šios užkandėlės šiek tiek paprikos, kad praturtintumėte savo užkandžių repertuarą nepamirškite pagardinti maltais juodaisiais pipirais!

Šis patiekalas yra paprastas ir greitai paruošiamas, todėl jūsų šventei nebereikės ilgai virti virtuvėje. Leiskite šiems traškiems užkandžiams žavesdami svarbiausius svečius ir malonios bendravimo akimirkos bus dar saldesnės.

Apskrus šventę su šiais skaniučiais krepšeliais su lašiša ir mocarelos sūrio įdaru, ir jūsų svečiai tikrai bus patenkinti.

Dalinkitės šiaisiais receptu ir pasidžiaukite skaniu užkandžiu! Ačiū, kad skaityote

Skanios Krabų Lazdelės su Šviežiais Žalumynais

Jeigu ieškote lengvo ir skanaus užkandžio savo šventei ar tiesiog norite palepinti savo skonio receptorius, šios krabų lazdelės su šviežiais žalumynais tikrai atitiks jūsų lūkesčius. Šie užkandžiai vieno kąsnio sumuštiniai puikiai tinka tiek šventinei stalui, tiek šeimos vakarienei.

Receptas

Ingredientai:

  • 200 g krabų lazdelių
  • 10 šviežių tortilijų arba lavašo lapų
  • 1 šaukštas majonezo
  • 1 šaukštas tarkuoto sūrio
  • Švieži žalumynai (petražolės, krapai, bazilikai) pagal skonį
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį (2-3 žiupsneliai)
  • Alyvuogių aliejus kepimui

Instrukcijos:

  1. Pradėkite nuo krabų lazdelių paruošimo. Susmulkinkite lazdeles ir palikite šiek tiek šalčio.
  2. Toliau, paruoškite šviežius žalumynus. Nuplaukite ir smulkinkite petražoles, krapus ir bazilikus.
  3. Tortilijas arba lavašo lapus pašildykite šiek tiek keptuvėje be aliejaus, kad taptų lanksti ir švelnūs.
  4. Krabų lazdeles sumaišykite su majonezu, tarkuotu sūriu, smulkintais žalumynais. Pridėkite druskos ir juodųjų pipirų pagal savo skonį.
  5. Kiekvieną tortiliją arba lavašo lapą užtepkite šia krabų masė.
  6. Lankstykite tortiliją arba lavašo lapą pusiau, tada per pusę dar kartą, kad susidarytų mažas trikampis.
  7. Kepkite šiuos užkandžius kepdami juos su šiek tiek alyvuogių aliejaus apibarstytus kepimo skardos, kol taptų aukso spalvos ir traškūs.
  8. Paruošti užkandžiai gali būti patiekti su šaltu padažu arba paprastai.

Skanūs ir Paprasti

Krabų lazdelės su šviežiais žalumynais užkandžiai tikrai nenuvils jūsų skonio receptorių. Jie yra lengvi paruošti ir puikiai tinka bet kuriai progai. Šiuos užkandžius galite pasiūlyti savo šventei, jubiliejaus vakarienei ar tiesiog pasigaminti, kai norite kažko skanaus.

Dalinkitės šiuo receptu su savo draugais ir šeima, ir juos nustebinsite savo virtuvės meistriškumu

Skani Užtepėlė su Sutirštintu Mocarelos Sūrio Padažu

Mielasis skaitytojai, šiandien kviečiame dalyvauti virtuvės magijoje ir paruošti skanią užtepėlę su sutirštintu mocarelos sūrio padažu. Šis užkandis vieno kąsnio užkandžių repertuare tikrai neapsiriboja tik viena švente – jį galima pasigaminti bet kurią dieną, kai norisi skanumo.

Receptas

Ingredientai:

Užtepėlė:

  • 200 g mocarelos sūrio
  • 100 g šviežių paprikų
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį
  • Šviežios petražolės dekoravimui

Sutirštintas Mocarelos Sūrio Padažas:

  • 50 g mocarelos sūrio
  • 100 ml grietinės
  • 1 šaukštas sviesto
  • 1 šaukštas miltų
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį (2-3 žiupsneliai)

Instrukcijos:

Užtepėlė:

  1. Pradėkite nuo mocarelos sūrio ir paprikų paruošimo. Mocarelos sūrį sutarkuokite smulkiais gabalėliais, o paprikas supjaustykite smulkiais kubeliais.
  2. Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir pridėkite česnako skiltelę. Tada pridėkite paruoštą mocarelos sūrį ir smulkintas paprikas. Kepkite keletą minučių, kol sūris pradės tapti skystas.
  3. Pridėkite druską ir juos žaliuosius pipirus pagal skonį. Kepkite dar keletą minučių, kol užtepėlė sustorės.
  4. Galutinį produktą dekoruokite šviežiomis petražolėmis.


Sutirštintas Mocarelos Sūrio Padažas:

  1. Sutirštintam mocarelos sūrio padažui paruošti, šildykite sviestą mažoje puodelyje. Kai sviestas ištirps, pridėkite miltus ir gerai išmaišykite.
  2. Pridėkite grietinę ir tarkuotą mocarelos sūrį. Kepkite ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol sūris pilnai ištirps ir padažas sutirštės.
  3. Pridėkite druską ir juodieji pipirus pagal savo skonį.

Skanūs Užkandžiai ir Užtepėlė

Ši užtepėlė su sutirštintu mocarelos sūrio padažu tikrai patenkins netgi labiausius gurmanus. Ji puikiai tinka tiek šventinei stalui, tiek tiesiog pasilepinti skanumu su draugais ar šeima. Šio užkandžio unikalumas slypi tarpiniame mocarelos sūrio sluoksnyje – jis suteikia ypatingą skonį ir struktūrą.

Būkite kūrybingi ir eksperimentuokite su šia recepto dalimi, kad pridėtumėte savo asmeninį skonį. Ačiū, kad skaityote mūsų virtuvės paslapčių dalį. Dalinkitės šiuo receptu su draugais ir pradėkite virtuvės magijos savo virtuvėje!

Silkės Krepšeliai su Pievagrybių Įdaru - Skanios Užkandžiai

Šiandien pasiūlysime jums receptą, kuris puikiai tinka užkandžiams šventinei stalo puošybai arba kasdieniam skanavimui. Tai silkės krepšeliai su pievagrybių įdaru, kurie tikrai nustebins jūsų skonį. Be to, šie užkandžiai vieno kąsnio užkandžių repertuare turi labai įdomų skonį.

Receptas

Ingredientai:

Krepšeliai:

  • 10 silkės filė gabalėlių
  • 10 krepšelių (lavašo, tortilijos arba prancūziško batono)
  • Alyvuogių aliejus kepimui
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį

Pievagrybių Įdaras:

  • 200 g šviežių pievagrybių
  • 1 svogūnas
  • 2 šaukštai sviesto
  • 2 šaukštai grietinės
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį

Instrukcijos:


Krepšeliai:

  1. Pradėkite nuo silkės filės paruošimo. Nuplaukite ir padžiovinkite silkę, tada supjaustykite ją mažais kubeliais. Pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Krepšelius (lavašą, tortiliją arba prancūzišką batoną) pašildykite šiek tiek, kad taptų lankstūs.
  3. Ant kiekvieno krepšelio išdėstykite silkės gabalus.
  4. Lankstykite krepšelius pusiau ir iškepkite juos alyvuogių aliejuje, kol taptų aukso spalvos ir traškūs.


Pievagrybių Įdaras:

  1. Paruoškite pievagrybių įdarą. Pjaustykite šviežius pievagrybius ir svogūną smulkiais gabalėliais.
  2. Kepkite sviestą keptuvėje ir pridėkite svogūno gabalus. Kepkite juos, kol svogūnai taps stikliniai.
  3. Pridėkite pievagrybius ir tarkuokite juos, kol visa skysčio dalis išgaruos.
  4. Pridėkite grietinės ir tarkuoto mocarelos sūrio. Maišykite keletą minučių, kol padažas sutirštės. Pridėkite druskos ir pipirų pagal savo skonį.


Silkės Krepšeliai su Pievagrybių Įdaru:

  1. Krepšelius su silkės gabalėliais galite pateikti ant lėkštės ir uždėti ant kiekvieno krepšelio šiek tiek pievagrybių įdaro.
  2. Šį užkandį galite dekoruoti šviežiomis petražolėmis arba šviežiais svogūno žiedais.

Skanūs ir Kūrybingi

Šie silkės krepšeliai su grybų įdaru tikrai privers svečius stebėtis jūsų kulinariniais sugebėjimais.

Šis užkandis tinka ir šventiniam stalui, ir kasdieniam pasimėgavimui. Jo skonis unikalus ir jis tikrai išsiskirs iš kitų užkandžių.

Būkite kūrybingi ir eksperimentuokite su šiomis recepto dalimis, pridėdami mėgstamų komponentų. Pasidalinkite šiuo receptu su draugais ir šeimos nariais ir leiskite jiems patiems pasigaminti silkės krepšelius su grybų įdaru.

Išvada:

Šiame straipsnyje apžvelgėme daugybę puikių užkandžių ir užkandėlių, puikiai tinkančių bet kokiai progai. Nesvarbu, ar rengiate šventę, ar tiesiog trokštate skaniai pavalgyti, šie receptai ir idėjos tikrai įtiks jūsų skonio receptoriams. Čia kiekvienas ras ką nors sau - nuo pikantiškų sumuštinių iki jūros gėrybių skanėstų ir net traškių garnyrų.

Tikimės, kad šiose užkandžių idėjose radote įkvėpimo ir kad jos gardžiai papildys jūsų susibūrimus. Taigi, pirmyn, ruoškite šiuos burnoje tirpstančius skanėstus ir tegul skoniai kalba patys už save. Sėkmingo užkandžiavimo!

Dėkojame, kad išnagrinėjote mūsų tinklaraščio įrašą apie puikius užkandžius ir užkandžius. Nesvarbu, ar ieškote vieno kąsnio užkandžių, ar užkandžių receptų, mes jums padėsime.

Mūsų sumuštiniai ir mini sumuštinukai puikiai tinka greitai užkąsti. Prie jų galite pasimėgauti majonezo arba alyvuogių aliejaus padažu. Jūros gėrybių mėgėjams siūlome lašišos kūrinių, pavyzdžiui, krepšelių su lašiša ir silkės su ikrais.

Jei mėgstate ką nors pikantiškesnio, išbandykite mūsų krabų lazdeles ir krepšelius su mocarelos ir grybų įdaru.

Norėdami suteikti papildomo skonio, nepamirškite tarkuoto sūrio ir maltų juodųjų pipirų. Jei norite traškaus skonio, išbandykite mūsų gražiai suapvalintas juostelių duonos lazdeles su česnaku.

Prie sūrio lazdelių galime pasiūlyti net prancūzišką Bagetę. Šie šventiniam stalui skirti užkandžiai neabejotinai paįvairins jūsų šventę.

Ruošdamiesi šventei apsvarstykite galimybę į savo meniu įtraukti bandeles su dešra ir krepšelius su lašiša.

Norint maloniai užbaigti, patiekite traškius svogūnų žiedus su tarkuotu sūriu. Šie malti švieži ingridientai ir suktinukai su saliamio ir grietinės įdaru tikrai padarys įspūdį.

Dalijimosi dvasia, patiekite šiuos užkandžius kito susitikimo metu ir leiskite skonio kąsneliams kalbėti patiems už save. Sėkmingo užkandžiavimo!

Mėgaujatės mūsų maisto istorijomis? 📚 Pasinerkite į virtuvę kartu su mumis 🎬"Youtube kanale"! 🎬 🍳 Prenumeruokite " Mūsų skanius kąsnelius", kad gautumėte burnoje tirpstančius vaizdo įrašus, maisto gaminimo patarimus ir gurmaniškas pramogas. Paįvairinkite savo kulinarinę kelionę žiupsneliu vizualinio malonumo! 🎬🌮"